вівторок, 15 вересня 2020 р.

                                    Чи вмієш Ти цінувати час? 

                         Тест для підлітків.

Чи хотілося Тобі коли-небудь зупинити час, повернути стрілки годинника назад? Давай перевіримо, чи знаєш Ти справжню ціну часові.

Час не можна купити, і, тим більше, повернути назад. Але його можна і потрібно раціонально використовувати. Дізнатися, наскільки якісно і результативно Ти витрачаєш 24 години на добу, Тобі допоможе тест для дівчаток і хлопчиків-підлітків.

Дай відповіді на кілька запитань, і результати запиши в чернетку. Після проходження тесту Ти дізнаєшся, до якого типу людей належиш. Готовий починати? Чудово! Тоді вперед!

1. Скільки справ Ти встигаєш зробити за один день?

А. Менше 15.
Б. Більше 15.

2. Ти частенько лінуєшся починати щось нове, мотивуючи це нестачею часу.

А. Так.
Б. Ні.

3. Скільки книг Ти зазвичай читаєш впродовж місяця?

А. Менше 5.
Б. Більше 5.

4. Як правило, Ти рідко встигаєш робити все, що запланував на день.

А. Так.
Б. Ні.

5. У Тебе часто є справи, які Ти робиш через «Не хочу».

А. Так.
Б. Ні.

6. Ти був би щасливий, якби в добі було 25, а то й 26 годин.

А. Так.
Б. Ні.

7. Ти прекрасно розумієш, що Твої дії далеко не завжди приносять бажаний результат, і знаєш напевне, що можеш на багато більше.

А. Так.
Б. Ні.


Результати тесту

6-7 відповідей А — «Загнана конячка». Поганий настрій і хронічна втома? Ти абсолютно не вмієш цінувати час. Необхідно терміново змінювати щось у своєму житті. Адже далі буде тільки гірше. Але не впадай у відчай, вихід є! Головне — зізнатися собі в тому, що проблема існує, і почати робити перші кроки до її вирішення. Щоденне складання планів, дотримання режиму дня, трішки старань — і в Тебе з'явиться час не тільки на важливі та необхідні справи, але й на заняття для душі.

4-5 відповідей А — «Робітник». З наміченої цілі Тебе може збити будь-яка зміна обставин. Дзвінок подруги/друга — і ось вже відведений на навчання час летить в трубу. Ось чому Ти рідко встигаєш закінчити розпочаті справи вчасно. Але не все втрачено. Якщо справа для Тебе по-справжньому важлива, ніщо не завадить Тобі її виконати швидко, легко і якісно. Отож, працюй над мотивацією.

2-3 відповіді А — «Бджілка». Твоїй активності можна позаздрити. Ти досить добре керуєш часом, хоч і можеш відступити від запланованого графіка, змінивши плани. Це про Тебе говорять «Не від світу цього». Ще б пак, адже Ти постійно щось вигадуєш, реалізовуєш, і неодмінно досягаєш свого.

0-1 відповідь А  «Людина-мотор». Ти, як ніхто, знаєш ціну часу. Такі, як Ти, живуть своїм життям, життям переможців — їздять на найкращих машинах, подорожують скільки душі заманеться, насолоджуючись усіма перевагами життя. Зазвичай люди Твого типу стають власниками компаній або успішними Том-менеджерами, адже знають, наскільки цінною є кожна хвилина в житті. 

Немає коментарів:

Дописати коментар