пʼятницю, 2 квітня 2021 р.


Сьогодні до нашого фонду додалися 84 нові книги!!! На сторінках нашого блогу ми будемо знайомити Вас із новинками, тому уважно слідкуйте за публікаціями, та обирайте книги на свій смак і уподобання!!!

Серія пригод Джероміно Стілтона, це справжня подія на книжковому ринку України!!! Разом з героями коміксу ви поринете у пригоди, та мандруватимете крізь час!



Дитинство — жахлива пора. І кому це знати краще, як не Ґреґу Гефлі! Середня школа, де вчорашня дрібнота опиняється серед рослявих і недобрих підлітків, які вже й бороду голять, це просто катастрофа якась. Але Греґ не втрачає оптимізму й ділиться з нами своїми пригодами й порадами.




 Перед тобою, любий читачу, справжній детектив, у якому беруть участь твої ровесники – тямущий Данько і спортивний Богдан, дівчинка Галка з навіженим страусом на прізвисько Футбол, кілька дорослих вуркаганів, а також непривітна ватага на чолі з Льонькою Гайдамакою... Йдеться, звичайно ж, про козацький скарб – бочку золотих монет і золоту козацьку булаву. Понад три століття ведуться пошуки цього безцінного скарбу, і лише в наші дні двоє школярів під час літніх канікул випадково наближаються до розгадки таємниці... Пан чи пропав, втікати чи залишатися, жити чи вмерти – ось такі непрості дорослі запитання постають перед відважними школярами...

Немає коментарів:

Дописати коментар